Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ilan Shor, înregistrat. Este candidat la funcţia de primar în Orhei

© пресс-служба бизнесмена Илана ШораМолдавский бизнесмен Илан Шор
Молдавский бизнесмен Илан Шор - Sputnik Moldova
Abonare
Biroul electoral de circumscripţie al oraşului Orhei l-a înregistrat pe Ilan Shor în calitate de candidat la funcţia de primar al acestei localităţi.

CHIŞINĂU, 21 mai – Sputnik Moldova. Joi Biroul electoral de circumscripţie al oraşului Orhei l-a înregistrat pe Ilan Shor în calitate de candidat la funcţia de primar al acestei localităţi.

Ilan Şor a fost înregistrat în calitate de candidat la funcţia de primar al Orheiului din partea formaţiunii politice „Ravnopravie”. Acelaşi organ electoral a înregistrat şi lista de candidaţi la funcţia de consilieri în Consiliul orăşenesc Orhei din partea formaţiunii politice respective.

Surse din echipa candidatului au relatat pentru Sputnik Moldova că Shor se lansează în campania electorală cu deviza „Ilan Shor – pentru Orhei”.

Anterior chestiunea privind înregistrarea candidaturii lui Shor a fost amânată pentru joi de Biroul electoral de circumscripţie, iar la momentul examinării dosarului depus de „Ravnopravie” zeci de orheieni au ieşit la o manifestare în susţinerea candidaturii omului de afaceri. Aceştia au cerut ca Ilan Shor să fie înregistrat în calitate de candidat şi astfel să fie respectată legislaţia.

Fluxul de știri
0