Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Echipa de fotbal „Milsami” este noul campion al Moldovei

© Sputnik / Yana ZaharovaФК Милсами
ФК Милсами - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Echipa din Orhei a acumulat 11 puncte în confruntările cu fiecare dintre cele două echipe concurente, în timp ce „Dacia” a obţinut 10 puncte, iar „Şerif” numai 3 puncte.

CHIŞINĂU, 21 mai – Sputnik Moldova. Echipa de fotbal din Orhei, „Milsami”, a învins pe teren propriu echipa „Dacia” din capitală cu scorul 2:1 în cadrul turneului final a diviziei naţionale de fotbal, sezonul 2014-2015.

Gazdele au înscris câte un gol în fiecare dintre cele două reprize.

După această victorie, pentru prima dată în istoria ţării s-a creat situaţia în care trei echipe naţionale („Milsami”, „Şerif” şi „Dacia”) acumulaseră câte un număr egal de puncte – câte 55 pentru fiecare echipă. În situaţia creată a fost aplicată o normă din regulament, potrivit căreia trebuie să fie luate în calcul punctele acumulate la întâlnirile dintre cele trei – „Şerif”, „Milsami” şi „Dacia”, pentru stabilirea învingătorului. Anume acest fapt a fost decisiv. Echipa din Orhei a acumulat 11 puncte în confruntările cu fiecare dintre cele două echipe concurente, în timp ce „Dacia” a obţinut 10 puncte, iar „Şerif” numai 3 puncte.

După meci, fanii „Daciei” au intrat în altercaţie cu poliţia. Fanii echipei din capitală au aruncat pe teren articole de pirotehnie aprinse.

Fluxul de știri
0