Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mass-media: Gagarina a interpretat impecabil în semifinala „Eurovision”

© Sputnik / Maxim Blinov / Accesați arhiva multimediaРепетиция первого полуфинала международного конкурса песни "Евровидение 2015" в Вене
Репетиция первого полуфинала международного конкурса песни Евровидение 2015 в Вене - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta rusă Polina Gagarina a evoluat impecabil în semifinala „Eurovision-2015” şi, în pofida temerilor, nu a fost fluierată de spectatori, scrie mass-media internaţională.

CHIŞINĂU, 20 mai – Sputnik Moldova. Interpreta rusă Polina Gagarina a evoluat impecabil în semifinala „Eurovision-2015” şi, în pofida temerilor, nu a fost fluierată de spectatori, scrie mass-media internaţională.

„A fost o evoluţie perfectă a frumoasei blonde, care a ieşit pe scenă în faţa unui auditoriu gălăgios din Viena (…) Când i-a reuşit să-şi încheie piesa fără nici o greşeală, interpretei de 28 de ani i-a aplaudat marea majoritate a celor prezenţi”, scrie Mirror.

Gagarina a primit o reacţie activă a auditoriului de 10500 de oameni şi nimeni nu a exprimat dezaprobarea în adresa interpretei, care putea fi aşteptată pe fundalul dezacordului unora cu, cursul de politică externă al Rusiei, scrie Irish Times.

Anul trecut, spectatorii anti-ruşi au fluierat interpretarea surorilor Tolmacev la concurs din cauza evenimentelor din Ucraina. În acest an, mass-media nu excludeau repetarea unei situaţii similare. Se anunţa că Polina Gagarina va ieşi pe scenă cu căşti duble pentru a nu auzi provocatorii.

Piesa Polinei Gagarina „A Million Voices” a ieşit printre numărul celor favorite încă în timpul repetiţiilor datorită caracteristicilor vocale impresionante ale interpretei şi a prezenţei sale expresive pe scenă.

Conform rezultatelor semifinalei, Polina Gagarina a ajuns în finalul concursului, care se va desfăşura la 23 mai. În final au mai intrat, de asemenea, şi Albania, Armenia, Belgia, Ungaria, Grecia, Georgia, Serbia, România şi Estonia. Nu au reuşit să treacă de această etapă reprezentanţii Moldovei, Olandei, Finlandei, Macedoniei, Belarusului şi Danemarcii.


Fluxul de știri
0