Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Patruşev: potenţialul NATO la frontiere ameninţă FR şi aliaţii ei

© OTANНАТО
НАТО - Sputnik Moldova
Abonare
Consolidarea potenţialului ofensiv al SUA şi NATO la frontierele ruse creează ameninţări nu doar pentru FR, dar şi pentru aliaţii ei, a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nicolai Patruşev.

CHIŞINĂU, 20 mai – Sputnik Moldova. Consolidarea potenţialului ofensiv al SUA şi NATO la frontierele ruse creează ameninţări nu doar pentru FR, dar şi pentru aliaţii ei, a declarat secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nicolai Patruşev.

НАТО - Sputnik Moldova
Michael Turner: NATO trebuie să se extindă

„În lupta statelor pentru interesele lor au devenit tipice „acţiunile indirecte” – utilizarea potenţialului protestatar al populaţiei, al organizaţiilor radicale şi extremiste, al companiilor militare private. 

Creşte şi agresivitatea SUA şi NATO în raport cu Rusia. Se consolidează şi potenţialul ofensiv în imediata apropiere a frontierelor ruse, ceea ce creează ameninţări nu doar pentru noi, dar şi aliaţilor noştri”, îl citează pe Petruşev, serviciul de presă al Consiliului de Securitate, după finalizarea şedinţei comitetului secretarilor consiliilor de securitate al Organizaţiei Acordului pentru Securitate Colectivă, care s-a desfăşurat la 20 mai în Tadjikistan.


Fluxul de știri
0