Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

McCain nu va intra în consiliul consultativ instituit de Poroşenko

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaИнаугурация президента Украины П.Порошенко
Инаугурация президента Украины П.Порошенко - Sputnik Moldova
Abonare
McCain a spus că obligaţiunile specifice funcţiei de congresman al SUA nu sunt compatibile cu calitatea de membru în Consiliul Internaţional Consultativ pentru Reforme de pe lângă preşedintele Ucrainei.

CHIŞINĂU, 15 mai – Sputnik Moldova. Senatorul american, John McCain, a declinat invitaţia de a intra în componenţa consiliului internaţional consultativ pentru reforme de pe lângă preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko.

Potrivit unui decret al lui Poroşenko, publicat miercuri, McCain a fost inclus în Consiliul Internaţional Consultativ pentru Reforme de pe lângă preşedintele Ucrainei, notează RIA Novosti. Sursa mai precizează că şeful consiliului a devenit fostul preşedinte al Georgiei, Mihail Saakaşvili.

McCain a spus că obligaţiunile specifice funcţiei de congresman al SUA nu sunt compatibile cu calitatea de membru în consiliul instituit de Poroşenko.

 

Fluxul de știri
0