Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ilan Şor: nu părăsesc ţara, ci voi construi un oraş în Moldova

© пресс-служба бизнесмена Илана ШораМолдавский бизнесмен Илан Шор
Молдавский бизнесмен Илан Шор - Sputnik Moldova
Abonare
Ilan Şor a decratat joi că nu are nici o intenţie să părăsească Moldova. Omul de afaceri a luat decizia să candideze la funcţia de primar al oraşului Orhei

CHIŞINĂU, 14 mai – Sputnik Moldova. Omul de afaceri moldovean, Ilan Şor, a făcut publică joi o declaraţie prin intermediul secretarului să de presă. Şor anunţă că nu are nici o intenţie să părăsească Moldova.

„Eu rămân şi voi înălţa un oraş!… Am luat decizia să candidez la funcţia de primar al oraşului Orhei. Într-o singură zi am adunat numărul necesar de semnături pentru a candida independent. Omul de afaceri a ţinut să facă unele precizpări referitoare la motivele pentru care a ales să candideze la Orhei. „Din copilărie ştiu bine acest oraş şi îmi este drag. Aici au locuit rudele mele. Erau oameni respectaţi, medici, profesori, de care şi astăzi îşi amintesc de bine orheienii.

Din Orhei este echipa mea, “Milsami”, care in doar 5 ani a devenit lider al fotbalului moldovenesc”, se spune în declaraţia lui Şor. Dânsul susţine că ştie cum să facă din Orhei un oraş prosper. „Voi veni ca sa investesc in oraşul Orhei. De asta se va convinge in curând fiecare orheian”, a declarat Şor.

Fluxul de știri
0