Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Specialiștii ruși vor începe demontarea funicularului de peste Nistru în zilele apropiate

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaСпасатели МЧС РФ проводят учения по воздушно-десантной подготовке в Казани
Спасатели МЧС РФ проводят учения по воздушно-десантной подготовке в Казани - Sputnik Moldova
Abonare
În total, în Transnistria au plecat mai mult de 20 de specialiști ai Ministerului Serviciului Situații Excepționale – un grup operativ și specialiști din detașamentul ”Tsentrospas”.

CHIȘINĂU, 14 mai —  Sputnik Moldova. Specialiștii MSE al Rusiei vor începe etapa a doua de demontare a drumului aerian din Transnistria, relatează Sputnik Moldova cu trimitere la RIA Novosti.

 Așa cum a comunicat MSE pentru jurnaliști, specialiștii ruși vor începe lucrările de demontare în zilele apropiate. La demontarea agregatelor drumului aerian va fi folosită metoda lucrărilor de avariere”, a comunicat MSE pentru jurnaliștii ruși.

În total, în Transnistria au fost trimiși mai mult de 20 de colaborator ai MSE – un grup operativ și specialiști din detașamentul ”Tsentrospas”, care au lucrat în Râbnița anul trecut.

Decizia de protocol privind demontarea funicularului a fost semnată de partea transnistreană și moldovenească în procesul consultațiilor în format ”5+2”, care a avut loc la Odessa în mai 2013.

Prima etapă a lucrărilor de demontare a drumului aerian a început în septembrie 2014.

Fluxul de știri
0