Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prădată, omorâtă şi incendiată de cei în care avea toată încrederea

Abonare
Au lovit victima în regiunea capului cu un obiect dur, după care au fragmentat corpul neînsufleţit al femeii şi, după ce au sustras bunuri şi bani, au incendiat casa, pentru a distruge urmele infracţiunii

CHIŞINĂU, 13 mai – Sputnik Moldova. Poliţiştii au reuşit să reţină în Edineţ două persoane, bunuite de comiterea unei crime deosebit de grave. Este vorba despre omorul cu deosebită cruzime şi sustragerea de bunuri materiale din locuinţa unei femei care activa în calitate de pădurar în Edineţ.

Şeful IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a menţionat că recent la Edineţ a fost depistată casa incendiată a unei doamne ce activa în calitate de pădurar, precum şi mijlocul de transport de serviciu incendiat al acestei femei, aflat la o distanţă de circa 20 kilometri de locuinţă.

În casa incendiată oamenii legii au depistat părţi ale unui cadavru, iar după efectuarea expertizei criminalistice s-a constatat că fragmentele îi aparţin proprietarului casei – femeia ce activa în calitate de pădurar.

Poliţiştii au rţinut în scurt timp două persoane. Una dintre acestea lucra la gospodăria pădurarului, cunoştea totul despre averea şi gospodăria femeii şi se bucura de o încredere mai mare decât feciorii victimei, a menţionat Cavcaliuc.

Potrivit şefului IGP, una dintre persoane deja şi-a recunoscut vina. Oamenii legii au constatat din probele aczumulate, inclusiv din declaraţiile unuia dintre făptaşi, că cei doi au lovit victima în regiunea capului cu un obiect dur, după care au fragmentat corpul neînsufleţit al femeii şi, după ce au sustras bunuri şi bani, au incendiat casa, pentru a distruge urmele infracţiunii. Iar mijlocul de transport al pădurarului a fost dus şi incendiat în apropiere de sediul administraţiei ocolului silvic respectiv, cu scopul inducerii în eroare a anchetei. Cavcaliuc a ţinut să menţioneze că făptaşii au făcut acest lucru, fiind la curent cu faptul că primarul era în conflict de serviciu cu administraţia ocolului silvic.

 

Cavcaliuc a mai ţinut să precizeze că oamenii legii au acţionat prompt şi profesionist, reuşind să descopere această crimă gravă, comisă cu deosebită cruzime şi în scop material.

Fluxul de știri
0