Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Despre clipele groaznice trăite în timpul cutremurului din Nepal

© Sputnik / Сергей Строителев / Accesați arhiva multimediaПоследствия землетрясения в Непале
Последствия землетрясения в Непале - Sputnik Moldova
Abonare
Familia Nimerenco, originară din orașul Chișinău, a plecat în vara anului 2014 în capitala statului Nepal, Katmandu. Această familie a fost marcată de cutremurul de pământ care a avut loc în data de 25 aprilie, cu magnitudinea de 7,8, fiind cel mai devastator seism care s-a produs în ultimii 80 de ani în Nepal.

Familia Nimerenco, originară din orașul Chișinău, a plecat în vara anului 2014 în capitala statului Nepal, Katmandu. Această familie a fost marcată de cutremurul de pământ care a avut loc în data de 25 aprilie, cu magnitudinea de 7,8, fiind cel mai devastator seism care s-a produs în ultimii 80 de ani în Nepal. Detaliile pe care ni le-a povestit Aliona Nimerenco despre acest cutremur parcă ar fi desprinse din filme de groază. În urma cutremurului, familia Nimerenco a rămas fără acoperiș deasupra capului. Tot ce a reușit să i-a din casă sunt actele, câteva haine și un accesoriu pe care i l-a confecționat feciorașul Gabriel.

“Pe aripile vieții” Despre clipele groaznice trăite în timpul cutremurului din Nepal

Invitatul: martor la cutremurul din Nepal Aliona Nimerenco

Autor: Mariana Rîțoi

În emisie: 13.05.2015

 

Fluxul de știri
0