Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Premierul vorbeşte despre mai multe măsuri de luptă cu corupţia

© Sputnikguvern
guvern - Sputnik Moldova
Abonare
Lupta împotriva corupției este prioritatea Guvernului, a declarat premierul Chiril Gaburici la şedinţa de miercuri a Cabinetului de Miniştri.

CHIŞINĂU, 13 mai – Sputnik Moldova. Lupta împotriva corupției este prioritatea Guvernului, a declarat premierul Chiril Gaburici la şedinţa de miercuri a Cabinetului de Miniştri.

„Săptămâna trecută a fost aprobat proiectul legii cu privire la reforma Procuraturii. Săptămâna aceasta se află la Guvern o echipă de reformatori cu care discutăm despre măsurile de luptă cu corupția în diferite țări”, a declarat premierul.

 Gaburici a anunțat că săptămâna viitoare, la Chișinău, se va afla într-o vizită de lucru șefa Direcției Naționale Anticorupție din România, Laura Codruța Kovesi. 

 Prim-ministrul a mai anunțat că pentru vineri, 15 mai, este planificată o ședință cu reprezentanții societății civile, în cadrul căreia vor fi discutate subiecte ce țin de combaterea corupției, reformele instituțiilor de ocrotire a normelor de drept, vor fi identificate cele mai stringente probleme, dar și soluții pentru acestea.


Fluxul de știri
0