Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Coraportorii APCE într-o vizită de documentare în Moldova

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaDelegates at a plenary meeting of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE)
Delegates at a plenary meeting of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE) - Sputnik Moldova
Abonare
Coraportorii Comisiei de monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) Lise Christoffersen și Piotr Wach au sosit într-o vizită de documentare în Republica Moldova.

CHIŞINĂU, 13 mai – Sputnik Moldova. Coraportorii Comisiei de monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) Lise Christoffersen și Piotr Wach au sosit într-o vizită de documentare în Republica Moldova.

Programul vizitei include întrevederi cu președintele Parlamentului Andrian Candu, președintele Nicolae Timofti, prim-ministrul Chiril Gaburici. Coraportorii APCE vor mai discuta cu deputații din delegația Parlamentului Republicii Moldova la APCE, cu președinții fracțiunilor parlamentare și cu liderii unor partide politice. 

Serviciul de presă al Parlamentului anunţă că cei doi raportori d ela Strasbourg vor mai avea la Chişinău întrevederi cu membri ai Guvernului, Curţii Constituţionale, CNA, Procurorul General. 

Coraportorii APCE vor efectua o vizită și în UTA Găgăuzi-Yeri, unde vor avea întrevederi cu Guvernatorul autonomiei Irina Vlah, președintele Adunării Populare Dumitru Constantinov și reprezentanții societății civile.


Fluxul de știri
0