Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cetăţean italian cercetat penal de procurori

Abonare
Un cetăţean italian, în vârstă de 46 ani, este învinuit de întreţinerea relaţiilor sexuale şi a acţiunilor perverse comise în privinţa a două minore.

 

CHIŞINĂU, 7 mai – Sputnik Moldova. Un cetăţean italian, în vârstă de 46 ani, este învinuit de întreţinerea relaţiilor sexuale şi a acţiunilor perverse comise în privinţa a două minore.

Potrivit Secţiei combatere trafic de fiinţe umane a Procuraturii Generale, în februarie 2012, inculpatul, acordând servicii de voluntariat într-un Centru de Plasament pentru copii din capitală, a invitat-o pe o minoră la domiciliul său. Cetăţeanul italian cunoscând că fata nu a atins vârsta de 16 ani, a întreţinut cu aceasta un raport sexual.

Într-un alt episod, inculpatul este învinuit că, în perioada de timp decembrie 2014 – februarie 2015, acordând lecţii de pian la domiciliul său, a săvârşit acţiuni perverse faţă de una dintre elevele sale minore.

Iniţial, inculpatul s-a aflat în stare de arest preventiv, însă Judecătoria Ciocana i-a schimbat măsura în arest la domiciliu.  

Dacă va fi recunoscut vinovat de comiterea raportului sexual şi a acţiunilor perverse în privinţa minorelor, acesta riscă pedeapsa cu închisoarea.

Procurorii instrumentează o altă cauză penală în privinţa inculpatului pe faptul pornografiei infantile.


Fluxul de știri
0