Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Târg al locurilor de muncă pentru absolvenţi

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
La 28 mai se va desfăşura a V-a ediție a Forului meseriilor, în cadrul căruia Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza Târgul locurilor de muncă pentru tineret

CHIŞINĂU, 6 mai  - Sputnik Moldova. La 28 mai  se va desfăşura a V-a ediție a Forului meseriilor, în cadrul căruia Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza Târgul locurilor de muncă pentru tineret. 

Potrivit organizatorilor, evenimentul va oferi tinerilor posibilitatea de a se familiariza cu programele de studii ale instituțiilor de învățământ, de a cunoaşte angajatori din diferite domenii şi de a negocia jobul potrivit.

Forul meseriilor și Târgul locurilor de muncă pentru tineret este destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul loc de muncă după absolvirea facultății.

În perioada 28 mai — 1 iunie, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va oferi posibilități tinerilor de a participa şi la Târgul on-line „Locuri de muncă pentru tineret”, accesând platforma www.e-angajare.md.


Fluxul de știri
0