Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un magistrat din Anenii Noi pe banca acuzaţilor

© Flickr / Chris PotterOrange County Superior Court Judge M. Marc Kelly sentenced a child molester to only 10 years, down from 25, stating the rapist didn’t mean to hurt the child.
Orange County Superior Court Judge M. Marc Kelly sentenced a child molester to only 10 years, down from 25, stating the rapist didn’t mean to hurt the child. - Sputnik Moldova
Abonare
Un judecător din Anii Noi va compărea în faţa instanţei sun acuzaţia de corupţie

 

CHIŞINĂU, 5 mai – Sputnik Moldova. Un judecător din Anii Noi va compărea în faţa instanţei sun acuzaţia de corupţie, transmite News-Moldova.  

La începutul acestui an, magistratul a pretins şi primit, în trei tranşe, de la ruda unei părţi implicate într-o cauză civilă suma de 1.000 euro în vederea adoptării unei hotărâri favorabile. Acesta a fost reţinut imediat după primirea celei de-a treia tranşe de bani.

Iniţial judecătorul a fost cercetat în stare de arest, apoi acestuia i-a fost schimbată măsura preventivă în arest la domiciliu.

Dacă va fi recunoscut vinovat de cele incriminate, judecătorul riscă închisoare de până la 15 ani cu amendă în mărime de până la 200.000 lei  şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.


Fluxul de știri
0