Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Acte de identitate gratuite pentru victimele incendiului din Cantemir

© AP Photo / Hani MohammedFire and smoke rises after a Saudi-led airstrike on Sanaa, Yemen, Tuesday, April 28, 2015
Fire and smoke rises after a Saudi-led airstrike on Sanaa, Yemen, Tuesday, April 28, 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Victimele incendiului devastator din orașul Cantemir îşi vor putea perfecta gratuit actele mistuite de flăcări

 

 

CHIŞINĂU, 5 mai –Sputnik Moldova. Victimele incendiului devastator din orașul Cantemir îşi vor putea perfecta gratuit actele mistuite de flăcări. 

ÎS „Registru” va perfecta gratuit pentru victimele incendiului de luni dimineaţa buletine de identitate, permise de conducere și certificate de înmatriculare a automobilelor.

Lista beneficiarilor va fi întocmită de responsabilii de la”Registru” în comun cu autoritățile publice locale. Pentru a obține acte de identitate noi, victimele incendiului urmează să se adreseze la Secția de evidență și documentare a populației din orașul Cantemir. 

Potrivit Departamentului Situaţiilor Excepţionale, 33 de persoane din 20 de apartamente au avut de suferit în urma incendiului  într-un bloc cu 5 etaje din Cantemir. Cel mai mult au avut de suferit trei persoane. Un tânăr de 23 de ani a avut de suferit arsuri pe o suprafaţă de 95% a corpului. Acesta se află în stare deosebit de gravă la spital. O altă femeie de 55 de ani a suferit contuzii, iar o fată de 16 ani – fracturi ale cutiei toracice. Ultimele două persoane sunt în stare medie. 


Fluxul de știri
0