Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tot mai aproape de NATO

© Sputnik / Юрий Сомов / Accesați arhiva multimediaСимвол НАТО в Брюсселе
Символ НАТО в Брюсселе - Sputnik Moldova
Abonare
Moldova nu doar că se apropie de structurile NATO, ci beneficiază de asistența Alianței Atlanticului de Nord pentru modernizarea Armatei Naționale, instruirea și dotarea ei cu tehnică militară și armament.
Moldova nu doar că se apropie de structurile NATO, ci beneficiază de asistența Alianței Atlanticului de Nord pentru modernizarea Armatei Naționale, instruirea și dotarea ei cu tehnică militară și armament. În felul acesta a comentat istoricul Ruslan Șevcenco evoluția relațiilor NATO-Moldova din ultima perioadă și, în special, faptul că în intervalul 1-4 iunie 2015, la Chișinău, se va desfășura, în premieră, ședința Comitetului NATO pentru Parteneriate și Securitate prin Cooperare. Ruslan Șevcenco spune că NATO acordă sprijin Republicii Moldova pentru ca Armata Națională să poată face față unui eventual conflict, similar celui din Ucraina de est și că în 2015 acest sprijin se va intensifica.
"Moldova în lume". Tot mai aproape de NATO
Invitat:  istoricul Ruslan Șevcenco
Autor: Sergiu Praporșcic
În emisie: 05.05.2015

Fluxul de știri
0