Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul a comentat reacția Occidentului la interviul lui Putin cu Kiseliov

Peskov: Occidentul a denaturat în mod deliberat contextul când a comentat interviul lui Putin
Sputnik
CHIȘINĂU, 14 mart – Sputnik. Secretarul de presă al președintelui rus Dmitri Peskov, vorbind despre reacția Casei Albe la interviul șefului statului rus Vladimir Putin cu jurnalistul Dmitri Kiseliov, a remarcat că Occidentul a omis în mod deliberat cuvintele președintelui rus că nu i-a trecut prin cap să folosească arme nucleare tactice în timpul operațiunii militare speciale.
Anterior, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat că președintele american Joe Biden a fost informat despre interviul lui Putin cu jurnalistul Kiselyov, iar declarațiile referitoare la forțele nucleare de la Washington sunt considerate iresponsabile.
Putin, într-un interviu cu Kiseliov, a spus anterior că Federația Rusă este pregătită pentru un război nuclear, dar a precizat: „Nu cred că va începe așa frontal”. Potrivit președintelui Putin, țara sa este pregătită să folosească arme nucleare dacă va fi în joc existența statului rus.
Rusia
Președintele Rusiei - despre NATO, liniile roșii, arma nucleară și apărarea țării