Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Dmitri Kiseleov îl cheamă pe Joe Biden la interviu

Dmitri Kiseleov îl cheamă pe Joe Biden la un interviu, așa cum Putin a acceptat o conversație cu jurnalistul american Carlson
Sputnik
CHIȘINĂU, 18 feb - Sputnik. Directorul general al grupului de presă Rossiia Segodnia, Dmitri Kiselev, a trimis o solicitare pentru un interviu cu Biden pentru a continua dialogul dintre Rusia și Statele Unite după interviul lui Putin cu Tucker Carlson.
„Credem că țările noastre nu au capacitatea de a se asculta și de a se auzi reciproc și credem că președintele rus Vladimir Putin a dat un exemplu demn acceptând un interviu destinat publicului american”, se spune în scrisoare.
Solicitarea a fost trimisă la Casa Albă din Washington, a spus Kiselev în programul Vesti Nedeli de la postul de televiziune Rossiia-1. Dacă Biden este de acord, interviul este planificat să fie tradus în limbi străine și distribuit pe canalul RIA Novosti Telegram, pe site-ul agenției și pe alte platforme ale grupului media din întreaga lume.
Analize și opinii
Armă de ”iluminare” în masă. Putin i-a acordat un interviu lui Tucker Carlson