Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dragalin are nevoie de pază deoarece este atacată pe... Telegram

Veronica Dragalin are nevoie de pază deoarece este atacată pe Telegram și pe alte rețele de socializare
Sputnik
CHIȘINĂU, 30 ian - Sputnik. Șefa Procuraturii Anticorupție Veronica Dragalin a declarat că are nevoie de pază de corp deoarece este „atacată” (probabil s-a referit la criticile care îi sunt aduse, nota redacției) pe unele canale de Telegram și pe alte rețele de socializare.
Dragalin a mai spus ieri seara la un post privat de televiziune că avea alte așteptări atunci când a acceptat să vină din SUA direct în fruntea Procuraturii Anticorupție a Republicii Moldova. Ea considera că societatea o să susțină activitatea acestei instituții în frunte cu dânsa.
Dar acum Dragalin pare să fie dezamăgită. Nimeni nu organizează mitinguri în susținerea ei, la care să-i fie purtat portretul împodobit cu prosop croșetat, cu flori și busuioc.
În schimb moldovenii nerecunoscători se vede că au așteptări exagerate.
Anterior Veronica Dragalin a mai spus că sarcina instituției pe care o conduce la acest moment nu este „să întoarcă miliardul furat”.
Politică
Veronica Dragalin susține că a documentat cum sunt finanțate protestele