Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu a primit scrisorile de acreditare ale noului Ambasador al României în Moldova

Președinția anunță că Maia Sandu a primit scrisorile de acreditare ale noului Ambasador al României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu
Sputnik
CHIȘINĂU, 24 iul – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit vineri, în cadrul unei ceremonii oficiale, scrisorile de acreditare din partea Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu, informează Președinția.
„Șeful statului i-a urat noului Ambasador al României bun-venit în Republica Moldova și i-a dorit succes în exercitarea mandatului, după care oficialii au făcut un schimb de opinii privind starea curentă a relațiilor bilaterale dintre țările noastre. Ei și-au exprimat convingerea că dialogul foarte bun, care există în prezent între cele două state, va impulsiona cooperarea dintre Chișinău și București, în beneficiul tuturor cetățenilor”, menționează sursa oficială.
Internațional
Iohannis, despre militarii străini care ajung în România