Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Lukașenko intenționează să discute cu Putin problema înlocuirii importurilor

Președintele belarus Alexandr Lukașenko intenționează să discute cu omologul său rus Vladimir Putin problema substituției importurilor.
Sputnik
Chișinău, 13 mai - Sputnik. Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, a declarat că la următoarea întâlnire cu liderul rus Vladimir Putin intenționează să discute problema substituției importurilor.
„Tot timpul în relațiile noastre, știți acest lucru nu mai rău ca mine - petrol, gaze, comerț, livrări, piață și așa mai departe. Așa cum remarc eu des, dacă nu am avut parte de fericire - nenorocirea ne-a ajutat, până la urmă, aceste probleme sunt rezolvate la noi. Dar probabil că acesta nu este principalul lucru în relația noastră. Eu în felul acesta gândesc la aceste probleme. La o întâlnire cu președintele Rusiei, vom discuta din nou serios, substituția importurilor este o problemă foarte importantă", a declarat Lukașenka la o întâlnire cu ambasadorul Rusiei în Belarus, Boris Grîzlov. Președintele belarus a fost citat de Sputnik Belarus.
Potrivit lui Lukașenka, există „multe competențe atât în ​​Belarus, cât și în Rusia”. "Ei bine, din anumite motive acestea nu s-au dezvoltat așa cum ar trebui. Slavă Domnului că aceste competențe există", a spus șeful statului belarus.
Rusia
Se va uni sau nu Belarus cu Rusia – Ce spune Lukașenko