Accidente

Descoperire șocantă în gunoiștea unei ferme din Criuleni: Ce a găsit proprietarul

Proprietarul unei ferme din Corjova, raionul Criuleni, a depistat corpul neînsuflețit al unui lucrător de-al său. Acesta a fost ascuns în apropiere de gunoiște și era acoperit cu iarbă și resturi furajere.
Sputnik
CHIȘINĂU, 22 feb - Sputnik. Un bărbat de 64 de ani a sunat la Poliție și a anunțat despre faptul că la ferma sa a depistat corpul neînsuflețit al unui cunoscut de-al său. Totodată, acesta le-a spus polițiștilor că a dispărut un generator de lumină, combustibilul pentru el, dar și automobilul victimei.
Potrivit Poliției din Criuleni, trupul victimei a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 04:55, în timp ce proprietarul efectua lucrări pe teritoriu fermei. Cadavrul era acoperit cu iarbă și resturi furajere.
În urma investigațiilor, polițiștii au aflat că victima a placat de acasă cu o zi mai devreme, dar nu i-a spus soției nimic despre locul unde pleacă. Totodată, la locul incidentului a fost găsit un topor cu urme de sânge. Medicul legist a constatat că bărbatul a murit din cauza unor leziuni din regiunea capului, cauzate cu un corp dur.
Este de menționat faptul că în această amiază, în jurul orei 13:00, suspectul a fost reținut pentru 72 de orei, în apropierea localității Leca, raionul Cantemir, în timp ce se el se deplasa cu automobilul victimei. Suspectul s-a dovedit a fi un bărbat de 61 de ani, originar din raionul Cantemir, anterior judecat. Acesta activa în calitate de paznic la fermă și locuia pe teritoriul fermei.
Societate
Dosarul dublului omor din Fălești, pe masa magistraților: Cu ce detalii vin procurorii