Accidente

Un bărbat din Chișinău și-ar fi ucis concubina în bătaie

Un bărbat din Capitală riscă ani grei de pușcărie după ce și-ar fi ucis în bătaie concubina. Cum s-a produs crima și ce spune Poliția.
Sputnik
CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. Oamenii legii susțin că un bărbat i-a anunțat duminică că a descoperit corpul neînsuflețit al unei femei în apartamentul vecinului său. Potrivit Poliției, bărbatul a observat că ușa locuinței era deschisă și a intrat să vadă dacă s-a întâmplat ceva. El a găsit femeia zăcând moartă la podea.
La fața locului s-a deplasat grupa operativă și medicul legist. În urma examinării corpului neînsuflețit, specialistul a depistat mai multe leziuni în regiunea capului și pe suprafața corpului femeii. Aceasta era concubină a proprietarului apartamentului.
Oamenii legii au stabilit că între cei doi concubini s-ar fi iscat un conflict, care a degenerat în violență. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru ,,violență în familie”, care a cauzat vătămarea gravă a integrității corporale sau a sănătății, soldată cu decesul victimei.
Bărbatul de 45 de ani, suspectat de uciderea concubinei sale, a fost reținut de către oamenii legii pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de pușcărie.
Societate
Dosarul dublului omor din Fălești, pe masa magistraților: Cu ce detalii vin procurorii