Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai mulți oameni deghizați în maimuțe au protestat în fața Parlamentului - FOTO

Protest inedit în fața Parlamentului. Mai multe persoane s-au deghizat în maimuțe și au ieșit în stradă. Ce i-a nemulțumit pe manifestanți.
Sputnik
CHIȘINĂU, 9 dec - Sputnik. În timp ce în sala de plen se desfășura ședința Parlamentului, câțiva oameni au ieșit în fața Parlamentului pentru a protesta. Aceștia s-au deghizat în maimuțe și au cerut o altfel de politică, decât cea care s-a promovat și se promovează acum.
Pe pancartele manifestanților puteau fi văzute mai multe lozinci ale politicienilor, care erau tăiate, spre exemplu: „Fapte, nu vorbe”, „Gospodarul se întoarce”, „Fapta bună ne adună”, „Salvăm Capitala, apoi salvăm și țara” și altele.
Protestatarii au declarat pentru jurnaliști că s-au deghizat, deoarece se simt trataţi de politicieni precum nişte maimuţe. Totodată, aceștia au menționat că, deocamdată, nu vor să-și dezvăluie identitatea. Mai mult, manifestanții au refuzat să spună dacă fac sau nu parte dintr-un partid politic.
Este de menționat că preț de o oră, atât cât s-au aflat protestatarii în fața Parlamentului, nimeni dintre deputați nu a ieșit în fața lor. Tinerii au dat asigurări că oamenii vor mai auzi de ei și că nu este ultima dată când apar în spațiul public.
Societate
Un nou protest la Parlament: Cine vrea să iasă în stradă