Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu, la discuții cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova

Președintele Maia Sandu a discutat cu Ambasadorii acreditați în Republica Moldova.
Sputnik
CHIȘINĂU, 16 oct – Sputnik. Subiecte de interes major ale societății au fost abordate în cadrul discuțiilor președintelui Maia Sandu cu ambasadorii acreditați în Rebuplica Moldova. În cadrul discuției on-line, oficialii au abordat situația curentă din Republica Moldova, procesele demarate după alegerile parlamentare din iulie, reforma justiției, dar și evoluția crizei pandemice.
Editoriale
Guvernarea Sandu renunță la aroganța afișată față de ruși?
Sandu le-a vorbit diplomaților despre cele mai importante probleme aflate pe agenda guvernării, despre provocările momentului și prioritățile pe termen scurt și mediu.
Politică
Lavrov: SUA și UE exercită presiuni fără precedent asupra Maiei Sandu
Discuțiile online cu Ambasadorii acreditați în Republica Moldova, inclusiv cei care au reședința în alte capitale, este o practică lansată de Președintele Maia Sandu în anul curent. Ele permit informarea din prima sursă privind situația la zi din țară, dar și abordarea directă a subiectelor de cooperare bilaterală.