Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Doi ambasadori au fost rechemați din funcție: Cine sunt

Miniștrii au aprobat decizia de rechemare din funcție a doi ambasadori ai Republicii Moldova. Este vorba despre ambasadorii țării noastre în Israel și Belarus.
Sputnik
CHIȘINĂU, 19 aug - Sputnik. Ambasadorul Republicii Moldova în Israel, Gabriela Morari, a fost rechemată din funcție. La fel, a fost rechemat și ambasadorul Republicii Moldova în Belarus, Victor Sorocean. Decizia a fost luată de miniștri în cadrul ședinței de astăzi, 19 august, la propunerea ministrului de Externe, Nicu Popescu.
Politică
Golovatiuc este retras din funcția de ambasador al Republicii Moldova la Moscova
Decretele de rechemare a ambasadorilor urmează să fie semnate de președintele Maia Sandu. Amintim că recent a fost rechemat și demis din funcție Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă. Vladimir Golovatiuc ar fi fost implicat într-un scandal sexual.
Politică
Va fi sau nu Anatol Țăranu ambasador la Moscova - Iată ce spune chiar el
Acesta este învinuit de o angajată a Ambasadei Republicii Moldova la Moscova de hărțuire sexuală. Ulterior, ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă a fost rechemat pentru consultări și evaluarea activității misiunii diplomatice de către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.