Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Zi importantă pentru Moldova. Gavrilița cere vot de încredere în Parlament

Deputații s-au întrunit astăzi în ședință. Pe ordinea de zi figurează subiectul privind acordarea votului de încredere Guvernului propus de Natalia Gavrilița.
Sputnik
CHIȘINĂU, 6 aug - Spuntik. Zi importantă pentru întreaga țară. Astăzi deputații din noua legislatură se întrunesc în ședință. Prim-ministrul desemnat Natalia Gavrilița a venit cu echipa de miniștri în fața deputaților pentru a cere votul de încredere.
Ședința organului legislativ are loc de la ora 10:00. Decizia în acest sens a fost luată marți la ședința Biroului permanent al Parlamentului.
Ieri, Comisia juridică a aprobat rapoartele la proiectele de Hotărâre pentru acordarea votului de încredere Guvernului şi aprobarea listei ministerelor.
Politică
Undă verde pentru acordarea votului de încredere Guvernului Gavrilița
Amintim că candidatul la funcția de prim-ministru al Moldovei Natalia Gavrilița și-a prezentat marți echipa guvernamentală.
Componența Guvernului propusă de Natalia Gavrilița
Programul propus stabilește o serie de obiective de dezvoltare, structurate pe mai multe direcții strategice, inclusiv economie, dezvoltare regională, protecție socială, educație, agricultură, securitate, justiție și cultură, mediu etc.