Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Grosu spulberă zvonurile despre candidatura sa la funcția de premier: „Rămân în Parlament”

Președinte Partidului Acțiune și Solidaritate Igor Grosu a spulberat zvonurile apărute în spațiul public cu referire la candidatura sa la funcția de prim-ministru. El a declarat ferm că rămâne în Parlament.
Sputnik
CHIȘINĂU, 26 iul - Sputnik. Liderul PAS a fost întrebat în cadrul unui briefing susținut după ședința Parlamentului dacă formațiunea are deja candidați pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte al Parlamentului.
Politicianul a menționat că astfel de discuții au fost în cadrul formațiunii și că în ședința de joi vor fi anunțate oficial numele lor.
Politică
Batrîncea: Ședința de astăzi a fost o farsă pe bani publici
El a precizat însă că „rămâne în Parlament”, astfel a lăsat să se înțeleagă că nu va fi propus pentru funcția de prim-ministru.
„N-a mai rămas mult. Tot ce pot să vă confirm este că eu rămân în Parlament”, a spus Igor Grosu.
El a precizat că președintele Maia Sandu, cel mai probabil va convoca joi fracțiunile parlamentare la consultări, iar în urma consultărilor se va decide asupra unei candidaturi la funcția de premier.