Au bătut o bătrână și i-au furat banii din casă: Ce riscă făptașii

O bătrână de 80 de ani a ajuns victima unui furt. Ea a rămas fără șase mii de lei după ce doi bărbați au pătruns în locuința sa și au bătut-o.
Sputnik
CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. În noaptea de 18 spre 19 iulie, în satul Țarigrad din raionul Drochia, doi bărbați mascați au pătruns în locuința unei bătrâne de 80 de ani, au imobilizat-o și au bătut-o, după care i-au cerut bani.
Republica Moldova
Un tânăr a fost reținut de Poliție: Este suspect în mai multe cazuri de furt
Femeia, speriată rău, le-a arătat bărbaților unde ține banii, iar aceștia au luat cei șase mii de lei, au smuls cablul de la telefon și au fugit într-o direcție necunoscută.
Dimineața, vecina bătrânei a alertat oamenii legii. Veniți la fața locului, polițiștii au audiat victima care le-a spus că totul s-a întâmplat în jurul orei 02:00. Potrivit poliției, suspecții au fost reținuți în aceiași zi. Este vorba despre doi bărbați de 32 și 33 de ani din aceiași localitate. Potrivit oamenilor legii, unul dintre ei a fost judecat anterior pentru furt.
Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru jaf. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la zece ani de pușcărie.