Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video - Deținea fotografii intime ale unei tinere și o șantaja: Ce riscă făptașul

Timp de mai bine de un an, un tânăr de 22 de ani șantaja o fată precum că va publica pe internet imaginile intime cu ea. În urma acțiunilor de șantaj, victima i-a dat 74 de mii de lei pentru ca imaginile să nu ajungă în spațiul public. 
Sputnik

CHIȘINĂU, 7 mai - Sputnik. Un tânăr din Sipoteni, raionul Călărași, împreună cu alte persoane, au intrat în posesia unor fotografii și imagini video cu caracter intim ale unei tinere de 21 de ani.

Șantaj de milioane: Cum doi azeri l-au deposedat pe un turc de mașină - Video

Bănuitul a decis să șantajeze victima și să o amenințe că va publica imaginile ei pe rețelele de socializare. Ca acest lucru să nu să se întâmple, tânărul cerea bani. Timp de mai bine de un an, victima i-a plătit în rate suma de 74 de mii de lei. Potrivit poliției, tânără s-a adresat la oamenii legii abia acum două luni.

Ofițerii au reușit să-l rețină pe făptaș și urmează să-i identifice pe complicii săi care l-au ajutat să facă rost de imaginile intime ale fetei. În prezent, tânărul este cercetat la libertate și și-a recunoscut parțial vina. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la zece ani de pușcărie și o amendă de până la 117 500 de lei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova