Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un Bentley, dar și alte mașini de lux au fost sechestrate de CNA

Trei mașini de lux, dar și bani în numerar au fost sechestrați de către Agenția de recuperare a bunurilor infracționale a CNA. Printre bunuri se numără și construcții, dar și terenuri. 
Sputnik

CHIȘINĂU, 5 mai - Sputnik. Bentley continental, Mitsubishi Galant și Renault Kangoo sunt cele trei mașini pe care le-a sechestrat CNA săptămâna trecută. Potrivit ofițerilor, toate cele trei automobile sunt estimate la peste patru milioane de lei.

Conturile unei companii IT din țară, din nou sub sechestru

Totodată, Agenția de recuperare a bunurilor infracționale a indisponibilizat peste jumătate de milion de lei, în numerar. Potrivit CNA, bunurile au fost puse sub sechestru în cadrul a patru cauze penale, gestionate de către procuratură şi CNA. Acestea vizează fapte de corupere pasivă, activă, spălare de bani și evaziune fiscală.

„Agenția a finalizat patru delegații pe două cauze penale în privința a doi subiecți, a elaborat patru note analitice pe 21 de persoane, a întocmit opt avize consultative privind evaluarea unor bunuri mobile și imobile. De asemenea, a fost preluat în administrare un automobil de model Hunday Tucson, fabricat în anul 2020”, se mai menționează în comunicatul de presă a CNA. 

Potrivit CNA, anul trecut, Agenția de recuperare a bunurilor infracționale a aplicat sechestre pe bunuri în valoare de peste 1,5 miliarde de lei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova