Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ciocoi: Plimbările în parcuri sunt deja permise

Premierul interimar Aureliu Ciocoi a făcut declarații de presă după ședința Comisiei pentru Situații de Urgență cu privire la starea de urgență.
Sputnik

CHIȘINĂU, 8 apr – Sputnik. Premierul interimar Aureliu Ciocoi a declarat că interdicția de a efectua plimbări în parcuri, păduri și zone de agrement a fost anulată. Astfel, se permit ieșirile în aceste zone, însă grupurile trebuie să nu fie mai mari de trei persoane. 

Krasnoselski spune când va ajunge în Transnistria vaccinul „Sputnik V”
"Vin cu scuze în fața cetățenilor cu privire la deciziile luate anterior. S-a anulat punctul care prevedea interzicerea plimbărilor în parcuri și păduri. A fost substituit cu următoarea redacție: Se interzice aflarea în spațiile public în grupuri mai mari de trei persoane, cu excepția membrilor familiei", a declarat Aureliu Ciocoi, premierul interimar. 

Din 1 aprilie 2021, în Republica Moldova este în vigoare regimul stării de urgență. Parlamentul a adoptat decizia pe 31 martie, la solicitarea Guvernului interimar, care a propus aplicarea acestei măsuri din cauza răspândirii alarmante a noului coronavirus. Potrivit documentului adoptat, starea de urgență este introdusă pentru 60 de zile, din 1 aprilie până pe 30 mai.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova