Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Demisii la Guvern: Despre cine este vorba

Doi secretari de stat au decis să-și dea demisia din funcție. Este vorba despre secretarul de stat de la ministerul Agriculturii Dorin Andros și secretarul de stat al ministerului Economiei Iulian Postică. 
Sputnik

CHIȘINĂU 12 feb - Sputnik. Ședința de vineri a Guvernului a început cu remanieri. Miniștrii au aprobat demisia a doi secretari de stat. Aceștia și-au depus cererile de eliberare din funcție. În cadrul ședinței, prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi și-a exprimat regretul pentru faptul că funcționarii au ales să plece „în această perioadă dificilă”.

Aureliu Ciocoi spune ce tipuri de vaccinuri va utiliza Republica Moldova

Ministrul interimar al Agriculturii Ion Perju a menționat în cadrul ședinței că îi mulțumește pentru activitatea lui Dorin Andros și a precizat că este un bun profesionist. 

Și secretarul de stat al ministerului Economiei Mihail Lupașco i-a adus mulțumiri colegului său Iulian Postică pentru munca depusă și i-a urat succes. 

Premierul interimar a menționat că regretă cu acești secretari de stat pleacă „într-o perioadă dificilă” și a precizat că sunt anumite criterii care i-au determinat să facă acest pas. 

Amintim că, odată cu anunțarea demisiei de către ex-premierul Ion Chicu, mai mulți miniștri și secretari de stat și-au depus cererile de eliberare din funcție. Totodată, până la învestirea unui alt Guvern, ministrul de Externe, Aureliu Ciocoi, a fost numit în calitate de premier interimar.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova