Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Chicu va reveni în politică? Declarația fostului premier

În cadrul unei conferințe de presă, Ion Chicu a fost întrebat de către corespondentul Sputnik Moldova dacă își va continua activitatea politică. Iată ce a răspuns fostul premier.
Sputnik
Ion Chicu va reveni în politică? Declarația fostului premier

Ion Chicu admite că ar putea să se regăsească pe listele unui partid politic la alegerile parlamentare anticipate. Fostul premier a ezitat însă să răspundă ferm la această întrebare.

Document - Maia Sandu nu a dorit să renunțe la miniștri lui Chicu

"Nu o să zic nici da nici nu… Dacă vor fi asemenea evoluții în viața mea, atunci vă voi informa. La această etapă nu pot să vorbesc despre acest lucru. Politica în Republica Moldova este nocivă, dar anume politicienii decid soarta țării. Nu voi da un răspuns categoric sau asumat", a declarat fostul premier.

De menționat este că fostul premierul Ion Chicu a susținut la sfârșit de an o conferință de presă unde a prezentat raportul de activitate alături de miniștrii Sergiu Pușcuța, Viorica Dumbrăveanu și Anatol Usatâi.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova