Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alegeri 2020: Peste șase mii de polițiști, la datorie

Inspectoratul General al Poliției a anunțat astăzi cum va fi asigurată ordinea publică în ziua de duminică, când au loc alegeri.
Sputnik

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Peste șase mii de polițiști vor asigura ordinea publică pe teritoriul Republicii Moldova în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al prezidențialelor. Informația a fost făcută publică de șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, în cadrul unei conferințe de presă.

Ce spune Poliția despre incidentul de la tipografia Universul

„La nivel național Poliția va antrena peste 6000 de angajați pentru a interveni imediat la sesizările legate de incidente și infracțiuni în timpul procesului de vot precum și buna asigurare a desfășurării întregului proces până la predarea buletinelor de vot consiliilor electorale de circumscripție”, a precizat Paiu.

Acesta a informat că în perioada exercițiului electoral între orele 07:00-21:00, angajații IGP împreună cu angajanții ANTA vor monitoriza deplasarea pe teritoriul țării a autovehiculelor a căror capacitate de transportare este mai mare de opt persoane și a transportului rutier de persoane prin curse regulate, care funcționează potrivit legislației Republicii Moldova.

Cetățenii moldoveni cu drept de vot, duminică 15 noiembrie, vor vota președintele în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Fii la curent cu toateștiriledin Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru dinTelegram >>>
PriveșteVideoși ascultăRadioSputnik Moldova