Sport

Italia - Moldova: Suporterii nu vor reveni pe stadioanele din Italia înainte de octombrie

Suporterii nu vor reveni pe stadioanele din Italia mai devreme de luna octombrie, în condiţiile în care noua ediţie din Serie A va debuta pe 19 septembrie. Un decret al guvernului italian a prelungit până pe 7 octombrie interdicţia aflării publicului pe stadioane.
Sputnik

CHIȘINĂU, 9 sep – Sputnik, Ștefan Ursu. Anume pe 7 octombrie se va disputa meciul amical Italia - Moldova, programat pe stadionul Ennio Tardini din Parma la ora 21:45.

Artur Ioniță, interviu exclusiv: ”Obiectivul meu era să rămân în Italia”

Totodată, a fost abrogată regula ce autoriza prezenţa a 1.000 de persoane în afară şi a 200 în interiorul stadionului la ”evenimente sportive minore”. Echipa de primă divizie Parma a utilizat această regulă pentru a disputa duminică un meci amical cu divizionara secundă Empoli în faţa a 1.000 de spectatori.

În campionatul Italiei evoluează cel mai bun jucător moldovean din 2019, Artur Ioniță. În această vară, el a semnat pe 3 ani cu Benevento. La un club din Serie A face parte și atacantul Vitalie Damașcan, dar cel mai probabil el va fi împrumutat din nou de AC Torino. De asemenea, în Serie A ar putea ajunge în viitor fundașul Oleg Reabciuk. Doar în această vară, jucătorul echipei Pacos de Ferreira a fost ofertat de Udinese și Cagliari.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova