Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Va fi interzisă parțial circulația transportului pe două străzi din sectorul Buiucani

Traficul pe străzile Ion Neculce și Ștefan Neaga din sectorul Buiucani al Capitalei va fi suspendat parțial. Va fi interzisă ciculația pe o bandă începând cu data de 2 august și până în data de 19 octombrie.
Sputnik

CHIȘINĂU, 2 aug - Sputnik. Traficul rutier pe străzile Ion Neculce și Ștefan Neaga va fi suspendat parțial. Va fi interzisă circulația începând cu data de 2 august și până în data de 19 octombrie. Restricțiile vor fi impuse în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a apeductului.

Doar 11 gherete vor rămână în parcul ”Valea Trandafirilor”: Celelalte vor fi înlăturate

Potrivit reprezentanților primăriei Chișinău, în zonă vor fi instalate indicatoare rutiere, va fi înlăturat asfaltul deteriorat, vor fi astupate săpăturile cu nisip umed, compactându-l în straturi succesive. De asemenea, va fi restabilit cu beton invelișul asfaltic pe porțiunile deteriorate din străzile Ion Neculce și Ștefan Neaga.

Astăzi, 2 august începând cu ora 08:00 și până la ora 17:00 va fi suspendat traficul rutier pe strada Albișoara, tronsonul cuprins între bulevardul Iurie Gagarin - strada Ismail și pe strada București, în perimetrul străzii Mitropolit Gavril Bănulescu - Bodoni și strada Maria Cebotari. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din gestiunea S.A. „Apă - Canal Chișinău".

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova