Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Organizatoarea rețelei de proxeneți numită ”Mamașa” a fost găsită și arestată

O femeie în vârstă de 63 de ani, organizatoare a unei rețele de proxeneți și ce poartă pseudonimul ”Mamașa”, a fost plasată în arest, după ce a fost condamnată încă în anul 2017 și timp de trei ani a fost căutată de forțele de ordine.
Sputnik

CHIȘINĂU, 11 iun - Sputnik. Poliția anunță că a reținut o femeie în vârstă de 63 de ani, organizatoare a unei rețele de proxeneți, care poartă pseudonimul ”Mamașa”.

Ea a fost condamnată încă în anul 2017 de instanța de judecată  la 11 ani de închisoare pentru proxenetism și trafic de copii în scopul exploatării sexuale în prostituție. 

Dezvăluiri explozive: Republica Moldova și România, pe harta rețelelor de prostituție
Operațiunea de reținere a fost desfășurată de angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane din cadrul Inspectoratului Național de Investigații.

Femeia este originară din municipiul Chișinău și a fost anunțată în căutare națională, interstatală și internațională în anul 2017.

Oamenii legii au stabilit că, pe parcursul anilor 2009-2014, suspecta împreună cu alte persoane a format un grup criminal care recruta tinere, inclusiv minore, pentru a practica prostituția. Victimele erau plasate într-o casă din municipiul Chișinău, supranumită ”Dom 2”. Învinuita a fost plasată în Penitenciarul nr. 13.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova