Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Centrul persoanelor fără adăpost din Capitală intră în carantină

Centrul de tiere a persoanelor fără adăpost din Capitală va intra de astăzi în carantină. Anunțul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Ion Ceban.
Sputnik

CHIȘINĂU, 13 apr. – Sputnik. Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că noaptea trecută o femeie de la Centrul de găzduire a persoanelor fără adăpost, care se afla în izolare, s-a simțit prost, iar rezultatele analizelor de laborator i-au confirmat prezența coronavirusului. 

Încă două decese înregistrate astăzi din cauza COVID-19
Astfel, Centrul de triere a persoanelor fără adopost va intra de astăzi în carantină.

"Perosoana s-a aflat în carantină și nu a fost în contact cu nimeni. La centrul de găzduire a persoanelor fără adopost se va face dezinfecție astăzi. În continuare vom monitoriza toate persoanele care se aflau acolo, iar în caz de necesitate le vom interna la spital", a declarat Tatiana Bucearschi, șefa Direcției generale asistență socială și sănătate a primăriei.

Totodată, toți beneficiarii și personalul de la centrul de triere a persoanelor fără adăpost din Capitală vor fi testați. În țară sunt 1 662 de cazuri de COVID-19. Până acum, 107 oameni s-au vindecat, iar 33 au decedat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova