Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O coloană de vehicule blindate surprinse pe străzile din Capitală - Video

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat astăzi un decret care va permite implicarea efectivului ministerului Apărării în gestionarea crizei provocate de COVID-19. La scurt timp, o coloană de blindate a fost surprinsă în sectorul CIocana din Capitală.
Sputnik

CHIȘINĂU, 24 mart - Sputnik. Marți, șeful statului a semnat un decret prin care va permite implicarea Armatei să se implice în gestionarea crizei provocate de COVID-19. La scurt timp, o coloană de blindate a fost surprinsă în sectorul Ciocana din Capitală.

Între timp, au mai fost postate și alte imagini video în care sunt surprinși militari înarmați.

Armata va fi scoasă în stradă: Decizia șefului statului
Președintele a explicat că Ministerul Apărării urmează să disponibilizeze la necesitate resursele sale logistice pentru sprijinirea personalului medical implicat în gestionarea crizei respective, fie că este vorba despre punerea la dispoziție a unor unități spitalicești, de implicare a personalului medical militar, de capacități de transport, puse la dispoziția autorităților sau alte tipuri de sprijin.

Șeful statului a mai adăugat că, în funcție de evoluția ulterioară a situației, ar putea fi decise și alte măsuri menite să stopeze răspândirea virusulu.