Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un moldovean din Italia, în comă din cauza coronavirusului: Soția lui oferă detalii- Audio

Un moldovean în vârstă de 48 de ani, stabilit în Italia, s-a îmbolnăvit de coronavirus și se află acum în comă indusă. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către soția lui, care este izolată la domiciliu.
Sputnik

CHIȘINĂU, 10 mar - Sputnik. Un cetățean moldovean în vârstă de 48 de ani, stabilit împreună cu soția sa în suburbia milaneză Cinisello Balsamo, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Încă două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în Moldova
După mai multe zile în care s-a luptat cu boala, starea bărbatului s-a înrăutățit. Astfel, el a fost internat în secția terapie intensivă a Spitalului Bassini din aceeași localitate și se află acum în comă indusă. 

Soția lui se află acum izolată la domiciliu. Femeia, care este cetățeană a Ucrainei, a oferit detalii pentru Sputnik Moldova, dar a cerut să-i fie păstrat anonimatul.

Ambii soți sunt stabiliți de mai mult timp în Italia, unde și-au procurat o locuință. Femeia susține că panica s-a întețit în ultimele zile în Italia, după ce numărul celor infectați a crescut simțitor, precum și numărul celor decedați din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. 

Anterior s-a aflat despre alte două cetățene ale Republicii Moldova, stabilite în nordul Italiei, care s-au îmbolnăvit de coronavirus după ce au intrat în contact cu persoane infectate. Ambele se află izolate la domiciliu.