Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Deputații au operat modificări în componența unor delegații parlamentare

Deputații au votat în ședința de astăzi modificarea componenței unor delegații parlamentare și comisii permanente ale Legislativului.
Sputnik

CHIȘINĂU, 10 mart - Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova a aprobat astăzi mai multe Hotărâri care vizează modificarea componenței unor delegații și comisii permanente.

Președintele CSM ar putea fi ales după reguli noi: Decizia Parlamentului

Printr-o hotărâre adoptată de Legislativ au fost operate schimbări în componența nominală a unor delegații ale Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a X-a la organizațiile parlamentare internaționale și bilaterale.

De asemenea, deputații au operat modificări la Hotărârea privind componența nominală a delegației Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a X-a la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Mai exact, la rubrica ”membri”, deputatul Andrian Candu a fost substituit cu deputata Ruxandra Glavan. Iar la rubrica ”membri supleanți” deputatul Vladimir Cebotari este înlocuit cu Nicolae Ciubuc. 

Alte două hotărâri aprobate astăzi prevăd schimbarea componenței nominale a unor comisii permanente ale Parlamentului, precum și a listei membrilor supleanți ai comisiilor. Hotărârile au fost aprobate în temeiul Regulamentului Parlamentului Republicii Moldova, cu majoritatea voturilor deputaților.