Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un candidat la funcția de deputat în circumscripția Hâncești: Cine este acesta

În cursa pentru funcția de deputat pe circumscripția nr.38 din Hâncești s-a înscris și un candidat din partea Partidului ”ȘOR”.
Sputnik

CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Cel de-al patrulea candidat la alegerile parlamentare noi care se vor desfășura în circumscripția nr.38 din Hâncești a devenit Vitalie Balinschi, înaintat de Partidul ”ȘOR”.

Trei partide ar accede în Parlament dacă duminica viitoare am avea alegeri: Iată care sunt

Mai devreme, Partidului Acțiune și Solidarite, condus de Maia Sandu, a înaintat-o pentru alegerile parlamentare noi pe fostul ministru al Justiției, Olesea Stamate. Deși liderul PAS a îndemnat Platforma DA să susțină acest candidat ”are șanse foarte bune și va fi un deputat pe potriva așteptărilor cetățenilor”, formațiunea lui Andrei Năstase a decis să înainteze ieri propriul candidat pe circumscripția Hâncești. Este vorba despre Mihai Druță.

Anterior și jurnalistul Vlad Țurcanu, care deține și funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale a anunțat că se va în scrie în cursa electorală în această circumscripție. De asemenea, în presă se vehiculează că Dorin Chirtoacă ar putea candida la Hâncești pentru funcția de deputat.