Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ajutor pentru proprietarii apartamentului explodat în sectorul Râșcani al Capitalei

Persoanele care au avut de suferit în urma exploziei dintr-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei vor primi ajutoare.
Sputnik

CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. Persoanele care au avut de suferit în urma exploziei cu gaze dintr-un apartament din strada Florilor, sectorul Râșcani, vor primi, ajutor după necesitate.

Explozie într-un apartament din Chișinău: Au suferit două persoane - Foto

În cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, viceprimarul Ilie Ceban a anunțat că reprezentanții administrației publice locale conlucrează cu gestionarul fondului locativ și cu serviciile de urgență privind evaluarea pagubelor. Ulterior se vor lua măsuri după necesitate.

Amintim, nenorocirea a avut loc în această dimineață, din cauza unei scurgeri de gaze. Incidentul s-a produs din cauza neglijenței proprietarilor locuinței, care ar fi lăsat deschis robinetul instalației de gaz pe timp de noapte. În consecință, unul dintre locatari s-a ales cu arsuri de gradul I și II și a fost spitalizat.