Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Majorarea salariilor, printre prioritățile Ministerului Educației – Detalii

Majorarea salariilor și modernizarea instituțiilor de învățământ sunt o prioritate pentru Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Despre asta a vorbit ministrul Corneliu Popovici cu angajații din domeniu din raionul Ocnița și municipiul Bălți.
Sputnik

CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, a avut mai multe întrevederi cu reprezentanții administrației publice locale, managerii instituțiilor de învățământ și directorii caselor de cultură din raionul Ocnița.

Corneliu Popovici spulberă zvonurile: Ce se va întâmpla cu disciplina Istoria Românilor

Dialogul s-a axat pe necesitatea majorării salariilor, calitatea alimentației elevilor, condițiile sanitare din școli. De asemenea, a fost discutată necesitatea construcției unei tabere de odihnă pentru copii, dar și crearea unui  centru raional de formare profesională continuă. Ministrul Educației a vizitat orașele Otaci și Bălți.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, vizitele de lucru în instituțiile de învățământ și de cultură din țară vor deveni o tradiția și asta pentru a menține dialogul cu structurile teritoriale implicate în elaborarea și implementarea  politicilor, dar și pentru identificarea și soluționarea problemelor din domeniile de competență ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.