Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Interpreta Ina Sturza face dezvăluiri despre realizările anului 2019

Despre realizările din 2019, despre familie, carieră și planuri de viitor, interpreta Ina Sturza a vorbit într-un interviu de suflet în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal".
Sputnik
Interpreta Ina Sturza face dezvăluiri despre realizările anului 2019

Interpreta Ina Sturza spune că în anul 2019 norocul a fost de partea ei. Prin ambiție, muncă și multă creativitate, interpreta și-a atins obiectivele și a obținut rezultate remarcabile în cariera muzicală. Ea a reușit să lanseze patru melodii care i-au adus mult succes în acest an.

"Anul 2019 a fost unul reușit, productiv și cu multe realizări. Piesele "Tinerețea", "Copilița noastră", "Mi-a șoptit un pețitor" au ajuns la inimile publicului", a povestit artista.

În prag de sărbători, interpreta a lansat o nouă producție muzicală - "Anul Nou". Melodia are o semnificație deosebită pentru ea, întrucât a fost semnată chiar de către fiica artistei - Diana Sturza.

"Este o piesă frumoasă care transmite spiritul și farmecul sărbătorilor frumoase de iarnă", a menționat Ina Sturza.

În același interviu, interpreta a vorbit și despre familia sa pe care spune că o iubește enorm și căreia îi datorează o mare parte din realizările sale.

"Am construit o familie frumoasă și ne străduim să o păstrăm și în continuare. Îi mulțumesc soțului, fiicei și părinților mei pentru susținerea și dragostea pe care mi-o oferă", a menționat ea.

În 2020, interpreta își propune în continuare să-și cucerească admiratorii cu producții muzicale deosebite și își dorește ca noul an să-i aducă realizări în cariera muzicală.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.