Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nou șef la Autoritatea Aeronautică Civilă: Iată cine este

Autoritatea Aeronautică Civilă are un nou șef. Ministrul Economiei, Anatol Usatîi, l-a numit pe Eugen Coștei în funcția de director al instituției.
Sputnik

CHIȘINĂU, 13 dec - Sputnik. Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, l-a fost numit, pe Eugen Coștei în funcția de director al Autorității Aeronautice Civile.

Noul director a fost selectat în urma unui concurs organizat de Ministerul Economiei și Infrastructurii la care au mai participat alți cincisprezece pretendenți. 

Surprize de la Air Moldova: Ce-i așteaptă pe pasageri
Eugen Coștei în calitate de expert în legislația aeriană a participat în Proiectul TCB a Organizației Aviației Civile Internaționale (OACI) în Kazakhstan, de asemenea a absolvit cu succes mai multe cursuri în cadrul Singapore Aviation Academy, JAA Training Organisation, ICAO și are o vastă experiență profesională în domeniul aviației civile, anunță serviciul de presă al instituției. Acesta a fost anterior director la Euro Aviation Consulting Team LTD, TANDEM AERO și director-adjunct MoldATSA (2008-2009).

Eugen Coștei a mai activat în cadrul Autorității Aeronautice Civile, deținând consecutiv funcția de specialist principal în Direcția Relații Externe, șef al Direcției Relații Internaționale și consilier al directorului Autorității Aeronautice Civile.