Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie la Mileștii Mici: O fetiță de 4 ani, sfâșiată de un ciobănesc german - detalii

Încă un copil decedat după ce a fost mușcat de un câine - poliția oferă detalii în privința tragediei de la Ialoveni.
Sputnik

CHIȘINĂU, 14 aug - Sputnik. Un copil de patru ani a fost sfâșiat de câinele care era legat în curtea casei. Ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat pentru Sputnik Moldova că polițiștii au fot anunțați de o femeie de 25 ani din satul Mileștii Mici că fetița ei de 4 anișori a fost mușcată de câinele care era legat în curtea casei.

Detalii cutremurătoare: Copilă sfâșiată de un câine-lup în fața surorii mai mari

Potriviti oamenilor legii, câinele este de rasă ciobănesc german. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță care ajungând la locul incidentului au constatat că în urma leziunilor primite copilul mușcat a decedat.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.

Amintim că pe 18 iulie a murit un copil de 11 ani care a fost infectat cu rabie după ce a fost mușcat de un câine. Atunci, Centrul de Sănătate din comuna Stăuceni a îndemnat toate persoanele care au fost mușcate de la începutul anului de câini de casă, vagabonzi și alte animale (vulpi, pisici) să se adreseze urgent la medicul de familie.