Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Parlamentului a fost invitat să participe la Forul economic Euro-Asia

Zinaida Greceanîi a fost invitată să participe la Forul economic Euro-Asia, organizat de autoritățile chineze în parteneriat cu Organizația de cooperare Shanghai.
Sputnik

CHIȘINĂU, 25 iul – Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a fost invitată să participe la Forul economic Euro-Asia, organizat de autoritățile chineze în parteneriat cu Organizația de cooperare Shanghai. Anul acesta va avea loc a VIII-a ediție a Forul economic Euro-Asia.

Greceanîi a mulțumit Statelor Unite pentru asistența financiară acordată Moldovei

Invitația a fost transmisă de către ambasadorul Republicii Populare Chineze în Moldov, Zhang Yinghong, la întrevederea de astăzi cu șeful Legislativului.

În cadrul întrevederii a fost discutată și posibilitatea întâlnirii dintre președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și omologul său din Adunarea Populară Chineză.

Formul economic Euro-Asia este o întrunire de nivel înalt și o platformă importantă de discuții pe subiecte ce vizează tehnologiile informaționale, finanțe, economie, cultură, știință, ecologie.