Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon participă la ședința Consiliului Suprem al Uniunii Economice Euroasiatice

Reuniunea Consiliului Suprem al Uniunii Economice Euroasiatice are loc în capitala Kazahstanului, Nur-Sultan, în zilele de 28-29 mai. Președintele Republicii Moldova va avea mai multe întrevederi bilaterale cu liderii mai multor țări membre ale UEEA.
Sputnik

CHIȘINĂU, 28 mai – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află într-o vizită de lucru de două zile în capitala Kazahstanului, unde va participa la ședința Consiliului Suprem al Uniunii Economice Euroasiatice (UEEA).

Summit-ul Uniunii Eurasiatice: Președintele Dodon oferă detalii

Reuniunea Consiliului Suprem al Uniunii Economice Euroasiatice are loc în capitala Kazahstanului, Nur-Sultan, în zilele de 28-29 mai.

Agenda vizitei șefului statului la Nur-Sultan prevede și întrevederi bilaterale cu liderii mai multor țări membre ale UEEA.

Republica Moldova a obținut statutul de observator al Uniunii Economice Eurasiatice în luna mai 2018. Statutul de observator a fost acordat cu votul unanim al țărilor-membre ale acestei organizații.

Cooperarea dintre Republica Moldova și UEEA a început din aprilie 2017.